27
Jul
08

Act de Împerechere

Recent, în ziarul Libertatea, a fost publicat un articol despre cât de des fac sex unele dintre vedetele noastre, articol care a crescut tirajul la 415.000 de exemplare faţă de 245.000 în ziua precedentă. Mă întreb: Chiar e lumea atât de interesată de viaţa sexuală a unor vedete cu care nu vor avea nici o tangenţă în viaţa lor? Şi o intrebare mai tulburătoare: Oare există şi persoane care poate sunt excitate despre genul ăsta de dezvăluiri? Persoane a căror proprie prestaţie este îmbunătăţită de o asemenea ştire? Probabil că da. Probabil că gândesc prea departe.

Continui cu articolul. Se pare că predecesorul său a fost unul despre Alina Plugaru. Încântător. Despre Alina Plugaru şi ce avea ea de zis despre un cuplu american care a făcut sex în fiecare zi, timp de un an. Talentata actriţă a declarat că “Nici măcar eu nu fac sex în fiecare zi”. Eu personal o cred. Ea nu face sex în fiecare zi, doar joacă foarte bine rolurile care le primeşte.

Revenind la articol, menţionez că pe prima pagină este o poză nu tocmai încântătoare, şi anume, Adriana Bahmuţeanu simulând ceva ce ar vrea să fie un sărut cu Prigoană. Nu-i destul de rău cum arată sărutându-se? Imaginaţi-vă cum ar arăta cei doi în alte ipostaze, mai pătimaşe. Adriana dezvăluie ziarului că ea face sex cu Prigoană chiar şi de patru ori pe zi. Ce stamină au aceşti iubăreţi. Ne mai spune că “Nu mă bag lângă Prigoană în pat nearanjată. Aceasta este cheia succesului unei relaţii de lungă durată”. Lungă durată. Luând în considerare faptul că cei doi îşi sărbătoresc aniversările cu divorţuri, nu putem numi ce au iei o relaţie de lungă durată.

Din fericire, ei doi nu sunt singurii menţionaţi în acest studiu făcut de reporterii Libertăţii. Mai apare şi Smiley, Oana Zăvoranu, Andreea Bănică şi, tocmai la sfârşitul listei, Florin Petrescu, cunoscut ca şi Axinte.

Aceasta este poza din Libertatea:

Numai eu am impresia că seamănă extrem de bine cu un pedofil în poza asta?

Şi pentru că nimic nu-i mai tare decât vizualizându-l pe Florin Petrescu maltratând o fetiţă de 9 anişori, voi încheia aici.

Advertisements

2 Responses to “Act de Împerechere”


  1. 27 July, 2008 at 23:55

    Avand in vedere ca si Mircea Badea a comentat articolul acesta nu am fost prea surprins, dar totusi, faptul ca Axinte poate fornica imi provoaca ameteli inexplicabile. Fac analogie tot la domnul Badea si la clipul “Oare cum fac sex pitzipoancele?”. Watch and be amazed.

  2. 2 Simfonia Robinetelor
    28 July, 2008 at 14:43

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


  • 14,832 de accesări

Vorbe de duh si injuraturi recente

RSS Feed Me!

Advertisements

%d bloggers like this: